Ο τρόπος που δουλεύουμε

Όλοι οι παρακάτω τρόποι έχουν τη δική τους ξεχωριστή αξία και δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται.

Προσωπικές συναντήσεις

Είτε από κοντά είτε με βιντεοκλήση.

Οι προσωπικές συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές κυρίως στην αρχή για να καταλάβουμε ακριβώς τις ανάγκες σου και να σου προτείνουμε αρκετές, ενδιαφέρουσες λύσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου στο επίπεδο που εσύ θέλεις και στον τομέα που σε απασχολεί περισσότερο: καριέρα, lifestyle, ευεξία, οικονομική εξασφάλιση, υγεία, μακροζωία…

Επίσης, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία παίζουν οι συναντήσεις 1:1 και αργότερα αφού η ομάδα μας συνεχίζει να σε στηρίζει για όσο διάστημα θέλεις εσύ και στα πλαίσια του επαναπροσδιορισμού των στόχων ή του απολογισμού, οι συναντήσεις αυτές αποδεικνύονται εξαιρετικά πολύτιμες.

Ομαδικές συναντήσεις

Πολύ σημαντικές είναι και οι ομαδικές συναντήσεις.

Η δουλειά σε ομάδες (ομοιογενείς φυσικά) βοηθάει πολύ στην παρακίνηση, τον παραδειγματισμό, την παρότρυνση, την υιοθέτηση νέων ιδεών και γενικά είναι εξαιρετικά πολύτιμη, ειδικά στις εκπαιδεύσεις.

Events και Webinars

Διαδραστικοί τρόποι ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Πολύ συχνά διοργανώνουμε διάφορα events που έχουν σαν σκοπό τόσο την ενημέρωση όσο και την ψυχαγωγία των ανθρώπων που συνεργάζονται με την New Business Horizons! Τα events αυτά συχνά λαμβάνουν χώρα σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα ή σε πολυτελείς χώρους στην Αθήνα! Είτε παρακολουθώντας τα live είτε μέσω διαδικτύου, το σημαντικό είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις πολλούς νέους, πετυχημένους, ενδιαφέροντες ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και να ανταλλάξετε εμπειρίες.

Events

Σε όλη την Ελλάδα

Η New Business Horizons ανοίγει νέους ορίζοντες στην εκπαίδευση και την επαγγελματική καταξίωση συμμετέχοντας σε σημαντικά και πολυτελή events αλλά και σε ταξίδια στο εξωτερικό που έχουν σαν σκοπό: τη χαλάρωση, τη διασκέδαση, την εκπαίδευση, τη γνωριμία με πετυχημένους ανθρώπους, την ανταλλαγή απόψεων.

Skip to content