Success stories

Προσανατολίσου στην ευτυχία, όπως εσύ την ορίζεις!

Αλέξανδρος

Βρήκα επιτέλους τον εαυτό μου!

Κατερίνα

Η ζωή μου άλλαξε ριζικά.

Βέρα

Είμαι δίπλα στον γιό μου!

Μάνος & Άννα

Πετύχαμε τα όνειρά μας.

… ακόμα περισσότερα success stories!
Άνθρωποι που δούλεψαν μαζί μας είπαν:

Άλλαξε τη ζωή σου τώρα!
Κλείσε τώρα το δωρεάν ραντεβού σου!

Με την σειρά μου θέλω να προτείνω την New Business Horizons σε όλους, και ειδικότερα στους νέους!

Αλέξανδρος

Βρήκα επιτέλους τον εαυτό μου!

Είμαι ο Αλέξανδρος και στα 20 μου αποφάσισα να βρω έναν τρόπο να αλλάξω τη ζωή μου ριζικά.

Από μικρός περνούσα δύσκολα οικονομικά και όταν έγινα φοιτητής αυτή η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Έψαχνα έναν τρόπο να είμαι ανεξάρτητος, να σπουδάζω κανονικά και να μπορώ να ζήσω τα φοιτητικά μου χρόνια ξέγνοιαστα! Όσες δουλειές και αν έβρισκα, ποτέ καμία δεν ανταποκρινόταν στις ανάγκες μου μέχρι που απευθύνθηκα στη New Business Horizons! Από την πρώτη στιγμή, ο κύριος Μιχάλης με βοήθησε να ανοίξω τα φτερά μου και να πετύχω επαγγελματικά!

Είμαι χαρούμενος που πλέον είμαι 22 χρονών και ανεξάρτητος οικονομικά!

Η ζωή είναι πολύ όμορφη όταν της δίνεις το δικό σου χρώμα!

Κατερίνα

Η ζωή μου άλλαξε ριζικά.

Μπορεί να ακούγεται πολύ κλισέ αλλά η ζωή μου άλλαξε ριζικά όταν εντελώς τυχαία, μέσα από μια χορηγούμενη στα social media γνώρισα τη New Business Horizons!

Επικοινώνησα για πρώτη φορά με τον κύριο Μαλλιάκα τον Οκτώμβριο του 2020, εν μέσω πανδημίας. Δυστυχώς η πανδημία με ανάγκασε να κλείσω την επιχείρησή μου που είχε σχέση με χειροποίητα κοσμήματα, και έτσι έμεινα μετέωρη να ψάχνω μια νέα ευκαιρία. Αυτή την ευκαιρία την βρήκα στη New Business Horizons!

Από τότε η ζωή μου έχει αλλάξει. Τη νέα μου δραστηριότητα την λατρεύω γιατί δεν μου δίνει απλώς χρήματα αλλά με κάνει καλύτερο άνθρωπο, μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω συνέχεια νέα άτομα απ’ όλη την Ελλάδα, μου προσφέρει Lifestyle που ούτε είχα φανταστεί και το κυριότερο από όλα… μου αφήνει ελεύθερο χρόνο για την κόρη μου!

Οι ευκαιρίες που μου προσφέρθηκαν είναι πραγματικά απίστευτες για τα ελληνικά δεδομένα, και όχι μόνο!

Βέρα

Είμαι δίπλα στο γιο μου!

Είμαι η Βέρα και σπούδασα λογιστική στο ΠΑΠΕΙ. Πίστεψα πως αυτό το πτυχίο θα μου εξασφαλίσει μια καλή θέση εργασίας αλλά η αλήθεια είναι πως μόνο αυτό δεν μου έδωσε.

Βίωσα μεγάλη εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού στον κλάδο μας, κάτι που δεν μου επέτρεπε να δουλέυω και συγχρόνως να είμαι δίπλα στον γιο μου! Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές φορές είχα απορριφθεί από θέσεις εργασίας λόγω του ρόλου μου ως μητέρα.

Όταν ήρθα στην New Business Horizons εξεπλάγην με τον επαγγελματισμό αλλά και την αγάπη με την οποία με αγκάλιασε όλη η ομάδα. Πλέον εργάζομαι για εμένα και πάνω από όλα για το μέλλον του γιού μου. Βρίσκομαι δίπλα του όποτε με χρειάζεται αφού μπορώ να δουλεύω και από το σπίτι! Νιώθω πραγματικά ευγνώμον!

Θέλαμε να κάνουμε κάτι δικό μας ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε σαν ομάδα και τότε γνωρίσαμε τους επαγγελματίες της New Business Horizons!

Μάνος & Άννα

Πετύχαμε τα όνειρά μας.

Είμαστε η Άννα και ο Μάνος και είμαστε παντρεμένοι εδώ και 7 ολόκληρα και μαγικά χρόνια! Αγαπηθήκαμε και παντρευτήκαμε μικροί με τα οικονομικά μας ακόμα να μην έχουν σταθεροποιηθεί.

Δουλεύαμε διπλές δουλειές για να τα βγάλουμε πέρα με τους λογαριασμούς και όλα τα υπόλοιπα έξοδά μας και στο τέλος του μήνα έμεναν ελάχιστα χρήματα αλλά και ελλάχιστος χρόνος για εμάς.

Τι καταφέραμε με αυτή την συνεργασία; Να έχουμε την δική μας επιχείρηση, να κάνουμε ταξίδια σε όλο τον κόσμο με όλα τα έξοδα καλυμμένα, να έχουμε χρόνο για εμάς και να οδηγούμε ένα πολυτελές αυτοκίνητο που ούτε καν είχαμε ονειρευτεί!

Skip to content