Σχετικά με εμένα & την ομάδα μου.

Σκοπός όλων μας είναι να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τους στόχους σου

Ονομάζομαι Μιχάλης Μαλλιάκας και είμαι ο ιδρυτής της New Business Horizons. Υπήρξα επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος τραπέζης από την οποία έφυγα με εθελούσια έξοδο αφού ήθελα να προσηλωθώ στη νέα μου επιχείρηση και έβαλα σαν σκοπό να βοηθήσω, με διάφορους τρόπους, όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους.

Σαν πατέρας δυο αγοριών, τα όποια είναι πλέον φοιτητές, και σαν σύζυγος εκπαιδευτικού, που ανησυχεί αδιάκοπα για το μέλλον των νέων, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο συγκεκριμένο θέμα, γι αυτό και βασικός στόχος της New Business Horizons είναι να δώσουμε ευκαιρίες καριέρας, αξιοζήλευτες ακόμα και στο εξωτερικό, σε νέους ανθρώπους (αλλά και σε όσους αισθάνονται νέοι) καθώς βρίσκω απίστευτα λυπηρό οι νέοι Έλληνες να αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για να κάνουν καριέρα, πολλές φορές ακόμα και για να βρουν απλά δουλειά.

Καθώς κατάγομαι, αλλά και συνεχίζω να ζω στην Σύμη, το γεγονός ότι μπορώ να συνεργαστώ μέσω διαδικτύου με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, ακόμα και το εξωτερικό, είναι πολύ βοηθητικό!

Σκοπός της New Business Horizons δεν είναι αποκλειστικά και μόνο η καριέρα. Δεν πιστεύω άλλωστε πως ένας άνθρωπος μπορεί ποτέ να ανοίξει τα φτερά του σε νέους ορίζοντες μόνο και μόνο με την εργασία. Η ευτυχία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και δεν μπορεί κάποιος να είναι πετυχημένος επιχειρηματίας αν δεν είναι ταυτόχρονα υγιής, γεμάτος ενέργεια και ευεξία. Αυτά τα δύο αλληλοεπηρεάζονται.

Στην New Business Horizons θα βρεις μια ομάδα έμπειρων coaches που θα σε βοηθήσουν σε όλους αυτούς τους τομείς!

Untitled design
Lorem ipsum dolor sit amet

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Untitled design (5)
Βασίλης Μαλλιάκας

Project Manager

Untitled design
Lorem ipsum dolor sit amet

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Δούλεψε μαζί μας!

Επέτρεψέ μας να σε βοηθήσουμε να προσδιορίζεις τις ανάγκες του μοναδικού εαυτού σου και να ανοίξεις νέους επαγγελματικούς ορίζοντες!

Skip to content